Family of six

OUR STORY

‘t Klooster is niet alleen een plek om te werken maar voor ons ook een plek om heerlijk te wonen.

OUR FAMILY

Even kennis maken

Laten we beginnen met de heer des huizes: Maurice. Hij zal het minst vaak voorbij komen op op social media en deze pagina. Het liefste is hij achter de schermen druk bezig. Oorspronkelijk uit Amersfoort en verhuist naar het mooie Uden voor de liefde. Wil ik graag geloven ;))

Dan de vrouw des huizes, ikzelf, Lieke. Ik regel de boekingen, blogs, social media, aannemer en ik ben ook werkzaam in onze bedrijven. Genoeg werk te doen dus! Sinds we dit huis hebben gekocht heb ik wel echt een nieuwe passie ontdekt: interieur styliste! Ik kan echt uren op Pinterest en Instagram rondneuzen op zoek naar leuke ideeën. Dat is ook een van de redenen waarom we deze website en de verhuur zijn gestart! Omdat het ontzettend tof is om mooie beelden voorbij te zien van ‘T Klooster. En uiteraard een goed excuus om het huis te blijven restylen;)

Buiten al het werken om hebben we ook een heerlijk druk gezinsleven. We hebben namelijk 4 kids.

Noxx

Noxx is de oudste zoon en is 6 jaar oud. Het is een jongen die gek is op dino’s en auto’s. Het liefste spreekt hij met zijn vriendjes af en gaat hij lekker buiten spelen of puzzelen. Het is een super lieve broer en soms wil hij nog wel eens knuffelen! Al is dat momenteel niet zo stoer, hetzelfde als de kleur roze, want dat is voor meisjes vindt hij ! Haha

Noni

Noni is het oudste meisje en 4 jaar oud. Zij is juist gek op de kleur roze. Je kan je voorstellen dat dat dus soms wel kan botsen. 😉 Ze is vrij duidelijk in welke kleren ze aan wil en kan zich meerdere keren per dag verkleden in de meest bijzondere creaties! Deze kleine krullenbol wil nagels lakken, schminken dansen en zingen. Ze zorgt ook graag voor haar broertjes en zusjes. Al is het ook zeker een pittige dame met een duidelijke mening maar dat heeft ze niet van een vreemde;)

Koko

Koko is het jongste meisje en 2 jaar oud. Onze kleine lachebek die, nu ze 2 is, wel echt het woordje NEE heeft ontdekt. Als geen ander weet ze hoe ze de afstandsbediening moet gebruiken.  Apen boekjes lezen vindt ze helemaal geweldig. Het is een echt “brabants feestbeest” ze danst namelijk het liefst op de Snollebollekes!

Kimo

Kimo is onze laatste aanwinst en is afgelopen November geboren. Hij is vrolijk, slaapt goed, drinkt veel en groeit daarom ook enorm hard. Kimo is nu nog veel bij mij en gaat nog niet naar de oppas of opvang. Ik heb hem namelijk graag veel bij mij ook omdat hij nog borstvoeding krijgt.

De 2 oudste zitten al op de basisschool en Koko gaat 1 dag naar de opvang. Verder heb ik het geluk dat mijn moeder en tante regelmatig oppassen. Maar we zijn graag bij de kids en we willen er dan zo veel mogelijk van genieten nu ze nog zo klein zijn! Dan liever in de avonduren het werk inhalen. En extra fijn natuurlijk dat we ook in ons huis werken!

Hopelijk kunnen jullie ons zo een beetje beter leren kennen!