Bedrijven

Buiten dat we in ’t Klooster wonen, werken we ook in ’t Klooster. We verhuren een aantal dagen per week enkele ruimtes voor shoots en vergaderingen.

We hebben een aantal bedrijven in Nederland:

Salud Distribution

We importeren verschillende drankmerken exclusief voor de Nederlandse markt. We focussen ons vooral op alcoholische dranken in het hogere segment. Merken met een verhaal en van een goede kwaliteit. Ons motto is: Drink less, drink better! Wij proberen te zorgen dat de merken meer naamsbekendheid krijgen in Nederland. Dit doen we door veel samen te werken met slijters, bars, restaurants maar zeker ook met groothandels. Ik (Lieke) ben verantwoordelijk voor de Nederlandse markt samen met onze collega’s.

Vienna Distribution

Is een soortgelijk bedrijf als Salud, alleen is deze gevestigd in Oostenrijk. Dit bedrijf bestaat al 6 jaar en daar zijn we dan ook groter als in Nederland.

EDF Helgoland

Onze eerste Duty free winkel op Helgoland, een eiland boven Duitsland. In 2020 midden in de pandemie hebben we deze geopend dus hopelijk kunnen we 2021 eindelijk gaan starten. We hebben hier een humidor van 100m2 met Cubaanse sigaren en 300m2 aan drank, parfum, zoetwaren etc. Eigenlijk alles wat je op vliegvelden kunt vinden. Ik ben verantwoordelijk voor de cosmetica inkoop. Doe ik toch nog iets met mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste.